PhInjection

Wat is PhInjection?

 PhInjection is een techniek waarmee onder hoge druk hyaluronzuur (hyaluron) in de huid kan worden gebracht. Dit vindt plaats door middel van de speciaal ontworpen PhInjection hyaluron pen, welke door zijn speciaal ontworpen ampul met micro-openingen, ultrafijne  stroom aan vloeistof genereert, die door de huid kan dringen. Het wordt als niet-invasief beschouwd omdat het er geen gebruik wordt gemaakt van naalden.  

 

De PhInjection hyaluron pen werkt als een filler, maar dan zonder naald.

PhInjection 3.jpeg
PhInjection 4.jpeg
PhInjection 2.jpeg
Nosa.jpeg

Wat is hyaluron?

Hyaluron ook wel hyaluronzuur genoemd, komt van nature voor in ons lichaam, onder andere in de huid. Hier speelt het een belangrijke rol in de wondgenezing, maar het heeft ook de unieke eigenschap dat het tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden. Daarom mogen we dit stofje een kanjer in hydratatie noemen. Het helpt de huid om haar volume en veerkracht te behouden. Bij het ouder worden vermindert de aanmaak van hyaluronzuur en het wordt eveneens sneller afgebroken door ons lichaam. Dit leidt tot een slappere huid en rimpels.

 

Met PhInjection hyaluron pen kan dit worden gecompenseerd en kan de huid fris en veerkrachtig worden gehouden.

phipen.jpg

Voor wie is deze techniek geschikt?

Veel mensen zien op tegen fillers, omdat daarbij naalden worden gebruikt. Met de Met PhInjection hyaluron pen omzeil je dit probleem en zul je meer klanten kunnen overtuigen van de voordelen van de deze techniek. In plaats van met een naald wordt onder hoge druk het hyaluronzuur onder de huid gebracht, in enkel de bovenste lagen van de huid, waardoor het veilig is en wettelijk toegestaan voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Phinjection vs. needle.jpg

Naaldvrije injectiesystemen worden voornamelijk gebruikt in de geneeskunde en farmacie. Vanwege al zijn voordelen was het gewoon een kwestie van tijd wanneer dit naaldvrije systeem toegepast zou worden voor cosmetische behandelingen.

 

Met deze techniek kunnen drie soorten behandelingen worden uitgevoerd: het gladmaken van de nasolabiale plooien, het gladmaken van marionet lijnen en het vergroten van het lipvolume. 

PhInjection Workshop

Tijdens deze workshop (opleiding) leer je wat hyaluron is en wat de diverse functies en eigenschappen ervan zijn. We gaan in op de soorten hyaluron, de toepassingen van de PhInjection (hyaluron) pen en de werking van de pen.  Je maakt kennis met de starterskit en benodigde producten en materialen voor professionele behandelingen met de PhInjection pen. Uiteraard word je ook ingelicht over de contra-indicaties.

 

Na een demonstratie van een behandeling leer je om zelf hyaluron behandelingen uit te voeren onder de begeleiding van een expert op dit gebied.

 

Je wordt perfect voorbereid op de praktijk met onder meer advies over de intake van je klanten, nazorginstructies en prijzen

Craft Master

Naast de 1 daagse live workshop, krijgen de deelnemers 3 maanden begeleiding via de Craft Master Applicatie en toegang tot de PhInjection Online Course.

 

De App is het online leer en werkboek (met theorie, foto en video materiaal).   Via de app dienen tevens foto’s van modellen (voor en na) te  worden ge-upload, waarop door de master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1). Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je PhInjection vaardigheden.

Craft-Master-1.png

Kosten

De totale kosten van de opleiding bedragen € 2.700,-. Hierbij zijn inbegrepen: de PhInjection Starters Kit, 3 maanden real-time ondersteuning door Master Technician Nadina Besic en toegang tot de Craft Master Applicatie (theorie, foto-materiaal, video-materiaal).

N-Academy is erkend als een officieel opleidingsinstituut. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Betaling in termijnen is mogelijk, vraag naar de voorwaarden.  

Heb je recht op een studie of (om)scholingsbudget van je werkgever of uitkeringsinstantie, deze kun je ook inzetten voor het volgen van een opleiding bij ons. Voor meer informatie neem contact met ons op! 

PHINJECTION WORKSHOP

1 DAG LIVE WORKSHOP

3 MAANDEN REAL-TIME SUPPORT

PHINJECTION STARTER KIT

PhInjection Pen​

7 x Adapter and Ampules

6 Fillers x 1,5 ml

Aftercare Wipes

Sterile Material

Tweezers

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Prijs: € 2.700

Data en Locaties

Wij bieden namens de PhiAcademy op diverse locaties in Nederland PhInjection Trainingen aan. Klik hieronder op data en locaties voor een volledig overzicht van alle data en locaties.