top of page

Mijn PhiVerhaal

Veel van mijn klanten en studenten vragen mij hoe ik met dit werk ben begonnen, hoe lang ik het doe en hoe ik erop kom om het te gaan doen? 

 

Sinds ik de eerste keer in aanmerking ben gekomen met make up, heb ik een obsessie gecreëerd voor de vormen van het gezicht en in het bijzonder de wenkbrauwen. De vorm van de wenkbrauwen bepaalt voor en groot deel de expressie van iemands gezicht. Aan de wenkbrauwen kun je vaak zien of iemand boos, blij of verdrietig is. Dat zo’n klein deel van het gezicht, toch zo’n grote invloed heeft op hoe een persoon overkomt vind ik fascinerend.

Capture.PNG
bosnia-and-herzegovina-on-map-of-europe-

Ik ben geboren in Bosnië Herzegovina, een klein maar heel mooi en heel gezellig land. Mijn ouders hadden altijd een droom en wilde dat ik dochter een goede opleiding zou volgen en een gerespecteerd burger zou worden (zoals iedere ouder dat wilt). De droom van mijn ouders werd werkelijkheid, na mijn middelbare school ronde ik de universitaire opleiding wereldliteratuur af en mocht mij professor in de wereldliteratuur noemen. Een droom verhulling voor mijn ouders, maar stiekem wist ik, dat mijn roeping iets heel anders zou zijn. 

In 2016 kom ik heel toevallig kwam ik op een Instagram bericht terecht met de tekst: “Microblading workshop met het beste van het beste @Branko Babic”. Omdat ik van nature nieuwsgierig ben, klikte ik op het bericht en zijn profiel. En op dat moment werd voor mijn gevoel de doos van Pandora geopend. Ik wist het meteen, dit is wat ik wil gaan doen!

Ik heb me meteen ingeschreven voor de eerstvolgende PhiBrows workshop in Amsterdam bij Megy en Vesna. Ik koos Megy als mijn PhiBrows Master. Ik ben van mening dat iemand die echt goed is en een perfectionist is in zijn of haar werk, dit ook op andere kan overbrengen. Dat is ook de reden dat ik gekozen heb om een training te volgen bij Megy (Megy is 1 jaar later uitgeroepen tot de beste PhiBrows Artist wereldwijd).

 

Na de live training bij Megy heb ik de volledige opleiding in drie weken afgerond. Ik vond het zo leuk, dat ik dagenlang, urenlang heb geoefend om door de levels heen te komen.  

Capture.PNG

In september 2016 werd ik persoonlijk door Branko uitgeroepen tot de eerste Royal Artist van Nederland op het wereldwijde forum van de PhiAcademy. Dat was een heel bijzonder moment voor mij, want Branko roept zelden iemand direct uit tot Royal Artist. Normaal gesproken dienen hier alle Masters over te stemmen.  

 

 

 

 

 

 

In maart 2017 kreeg ik de eer om eerste PhiBrows Master van Nederland te worden en namens de PhiAcademy opleidingen te verzorgen in Nederland. Met toewijding probeer ik mijn studenten de microblading techniek te leren, waarbij deze techniek de afgelopen jaren een van de meest gevraagde behandelingen in de beauty industrie is geworden.

Capture.PNG
Grand Master Nadina Besic.JPG

GRAND MASTER OF HONOUR

In 2021 heb ik als een van de eerste Masters, de hoogste en meest eervolle titel van PhiAcademy ontvangen: de titel Grand Master of Honour. Deze titel wordt toegekend aan Masters die door hun inzet, loyaliteit en zorg voor hun studenten, de PhiAcademy op beste beste wijze hebben gepresenteerd en gepromoot.

 

Ik ben zeer dankbaar voor deze kans. Ik zal mij blijven inzetten om iedereen te helpen om zijn of haar droom waar te maken.

18242818282187234.webp

Afgelopen jaren heb ik de eer gehad om honderden studenten in Nederland op te mogen leiden. Waarbij velen, net als ik voor een totale andere carrière hebben gekozen dan wat ze initieel deden. Tegenwoordig hebben velen hun eigen salons en sommige zelfs medewerkers in dienst en niet onbelangrijk: ZE DOEN IETS WAARVAN ZE GENIETEN, iedere dag weer.

Find a job you love and you will never have to work again.
Mark Twain

bottom of page