top of page

PhiBrows Perfection Training

De ontwikkeling van jouw microblading skills hoeft niet te stoppen nadat je certificaat hebt behaald. De reden dat je voor PhiBrows hebt gekozen, is omdat dat je door de beste Academy getraind wilt worden. De weg om de beste worden en te blijven, is de drang om nog beter te worden in wat je doet. Het willen perfectioneren van je skills!

PhiBrows Nederland
PhiBrows Nederland

Voor wie is deze training bedoeld?

Ben je nog niet zelfverzekerd genoeg om op live modellen te werken? Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan? Heb je hulp nodig om de kwaliteit van je werk te verbeteren? Dan is de PhiBrows Perfection Training iets voor jou!

Programma

Het doel van deze training is om de deelnemers te helpen bij de problemen waar ze in de praktijk tegenaan lopen. De ochtend staat onder andere in het teken van werk op latex (werken met verschillende patternen). Tevens bestaat de mogelijkheid dat de deelnemers zelf problemen aandragen waar ze in de praktijk tegenaan lopen. Hier wordt dan gezamenlijk met groep aan gewerkt. In de ochtend wordt tevens een live demonstratie gegeven op een model door de PhiBrows Master Nadina Besic.

In de middag wordt door iedere deelnemer (onder begeleiding) op een eigen live model gewerkt.

Per training kunnen maximaal 5 kandidaten deelnemen.

Craft Master

Naast de 1 daagse live workshop, krijgen de deelnemers 3 maanden begeleiding via de Craft Master Applicatie en toegang tot de PhiBrows Perfection Training. De App is het online leer en werkboek (met theorie, foto en video materiaal).

Craft-Master-1.png

Kosten

De kosten van de PhiBrows Perfection Training bedragen € 1.000,-. Hierbij zijn inbegrepen: de PhiBrows Perfection Kit, 3 maanden real-time ondersteuning door de master Nadina Besic en toegang tot de Craft Master applicatie (theorie, foto en video- materiaal hoe behandelingen dienen te worden uitgevoerd).

 

Tevens bestaat de mogelijkheid voor een online training. 

N-Academy is erkend als een officieel opleidingsinstituut. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Betaling in termijnen is mogelijk, vraag naar de voorwaarden.  

Heb je recht op een studie of (om)scholingsbudget van je werkgever of uitkeringsinstantie, deze kun je ook inzetten voor het volgen van een opleiding bij ons. Voor meer informatie neem contact met ons op! 

PHIBROWS PERFECTION TRAINING

  • 1 DAG LIVE TRAINING

  • 3 MAANDEN REAL-TIME SUPPORT

  • PERFECTION CERTIFICAAT

  • PERFECTION KIT

Prijs: € 1.000 

ONLINE PERFECTION TRAINING

  • 3 MAANDEN REAL-TIME SUPPORT

  • PERFECTION CERTIFICAAT

  • PERFECTION KIT

Prijs: € 800

Data en Locaties

Wij bieden namens de PhiAcademy op diverse locaties in Nederland PhiBrows Perfection Trainingen aan. Klik hieronder op data en locaties voor een volledig overzicht van alle data en locaties.

bottom of page