top of page

PhiOmbre Manual

Wat is PhiOmbre Manual?

PhiOmbre Manual is een semi - permanente poedertechniek, waarbij door het manueel inbrengen van het pigment in de bovenste lagen van de huid, vollere maar zeer zacht en natuurlijk ogende wenkbrauwen gecreëerd kunnen worden.

Kenmerkend voor deze techniek is dat de staart van de wenkbrauw altijd donkerder is en lichter wordt naarmate je dichter bij het hoofd van de wenkbrauw (head) komt. Hiermee wordt het perfecte maar natuurlijke ogende make-up effect gecreëerd, het zogenoemde Ombre effect.

Deze techniek is geschikt voor iedereen die de behoefte heeft om vaarwel te zeggen tegen een make-up potlood. Deze techniek biedt zeer natuurlijk ogende, waterproof make-up look. Daarnaast is deze techniek zeer geschikt voor cliënten die last hebben van vette huid of grove poriën, de Ombre techniek biedt namelijk betere pigment retentie resultaten dan de hairstroke techniek.

Ombre 1.jpeg
Ombre 2.jpeg
Ombre 3.jpeg

PhiOmbre Perfection Training

De PhiOmbre Perfection Training start met een 1 daagse live workshop. De live workshop bestaat uit een theorie gedeelte (ochtend) en een praktijk gedeelte (middag). Het programma van de 1 daagse live workshop ziet er als volgt uit:


Ochtend:
- Theorie (hygiëne, craft master, voor en nadelen, belangrijke aspecten tijdens de behandeling etc.)
- Video materiaal
- Werk op een live model door Master Nadina Besic


Middag:
 - Werk op eigen live modellen (onder begeleiding).
- Q&A (vraag en antwoord)

Per workshop kunnen er maximaal 5 kandidaten deelnemen!

Craft Master

Naast de 1 daagse live workshop, krijgen de deelnemers 3 maanden begeleiding via de Craft Master Applicatie en toegang tot de PhiOmbre Manual Online Course. De App is het online leer en werkboek (met theorie, foto en video materiaal).

 

De App bestaat tevens uit 10 levels (opdrachten), die gepasseerd dienen te worden, om de training te voltooien. Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1). Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je ombre skills.

Craft-Master-1.png

PhiBrows Master

Deze opleiding wordt verzorgd door Nadina Besic, de eerste en zeer ervaren PhiBrows Master van Nederland. 

 

Nadina heeft voor het eerst de PhiOmbre Manual techniek gepresenteerd tijdens de PhiBrows Masterclass 2017 in Belgrado. Hierbij heeft ze tevens een live demonstratie gegeven op een model.


De PhiOmbre Manual techniek onderscheid zich van andere shading technieken doordat wijze waarop het pigment in de huid gebracht. Nadina gebruikt hierbij een unieke manuele methode waarmee het perfecte, maar natuurlijke ogende make-up effect wordt gecreëerd, het zogenoemde Ombre effect. Dit effect wordt zelden met andere shading methodes bereikt.

Capture.JPG

Kosten

De kosten van de PhiOmbre Manual training bedragen € 1.200,-. Hierbij zijn inbegrepen: de PhiOmbre Starters Kit, 3 maanden real-time ondersteuning door de master Nadina Besic en toegang tot de Craft Master applicatie (theorie, foto en video- materiaal hoe behandelingen dienen te worden uitgevoerd).

 

Tevens bestaat de mogelijkheid voor een online training. 

N-Academy is erkend als een officieel opleidingsinstituut. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Betaling in termijnen is mogelijk, vraag naar de voorwaarden.  

Heb je recht op een studie of (om)scholingsbudget van je werkgever of uitkeringsinstantie, deze kun je ook inzetten voor het volgen van een opleiding bij ons. Voor meer informatie neem contact met ons op! 

PHIOMBRE MANUAL TRAINING

  • 1 DAG LIVE WORKSHOP

  • 3 MAANDEN REAL-TIME SUPPORT

  • OMBRE CERTIFICATE

  • OMBRE STARTER KIT

Prijs: € 1.200

PHIOMBRE MANUAL ONLINE TRAINING

  • 3 MAANDEN REAL-TIME SUPPORT

  • OMBRE CERTIFICATE

  • OMBRE STARTER KIT

Prijs: € 1.000

Data en Locaties

Wij bieden namens de PhiAcademy op diverse locaties in Nederland PhiOmbre Trainingen aan. Klik hieronder op data en locaties voor een volledig overzicht van alle data en locaties.

bottom of page